„Wrecked”

Един мъж идва в съзнание, тежко потрошен и в разбита в дефиле кола. Наоколо има само дървета и трупове, очевидно жертви на сериозната катастрофа, а единственият оцелял не знае къде се намира, как е попаднал там и най-важното, какво е направил, за да се озове в подобно положение. Всъщност той изцяло е загубил паметта си и не знае дори собственото си име.

Е, като че ли го чува по радиото (заедно с информация за провален банков обир), но имаме чувството, че това ще се окаже един от онези трилъри, които имат неочакван и преобръщащ цялата история край. Или поне се надяваме да е така и трейлърът да не издава прекалено много, защото засега „Wrecked” изглежда доста обещаващ. И Ейдриън Броуди със сигурност ще се справи блестящо с героя си, както и да се казва той. Освен това изглежда… ами, като претърпял тежка катастрофа. Вижте сами.

http://www.youtube.com/watch?v=HWJ-pQzA4kE

„Wrecked” е независим филм на режисьора Майкъл Грийнспен и сценариста Кристофър Дод, и двамата новобранци. Филмът все още няма разпространител (освен в Канада), но след този трейлър, разпространен от MTV , това вероятно ще се промени доста бързо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *