„Rare Exports”

Падна първият сняг и съвсем подобаващо Apple представят американския трейлър на „Rare Exports: A Christmas Tale”, който доскоро познавахме само като „Rare Exports”.

На нас лично първият трейлър ни харесва повече от този, но както ви предупредихме, още когато ви представихме филма, той няма да истински хорър, а по-скоро приключение с доста черен хумор. Явно този нов трейлър е по-близо до самия филм – залага повече на комедията и на малко нестандартния Коледен дух.

http://www.youtube.com/watch?v=byEsUqYQvJ8

Според /Film филмът е финландска комбинация от Джо Данте и Гийермо дел Торо, което ни звучи доста по-любопитно от официалния синопсис:

„В северна Финландия „археолози” намират истинския Дядо Коледа, който определено не е благ, червендалест дядка с чувал подаръци. Когато местните деца започват да изчезват, едно момче и баща му (търговец на северни елени) успяват да хванат Дядо Коледа и се опитват да го продадат. Но джуджетата на Дядо Коледа са готови на всичко, за да го спасят… Резултатът е изключително забавен кошмар, който ще искате да гледате всяка Коледа.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *