Първата ни мисъл беше „Ето го и „Taken” 2-ра част”, добре, че пак е с Лиъм Нийсън”, но всъщност „Unknown” (доскоро познат като „Unknown White Male”) е своеобразно продължение на няколко други заглавия. Разбира се, първата асоциация е „Безумен” с Харисън Форд в ролята на лекар, който изведнъж се оказва съвсем сам в непозната европейска страна и трябва да се съюзи с местна красавица, за да разкрие кой и защо е преобърнал живота му.

Има и малко от Берлинския „Борн” – не е точно амнезия, но спомените му определено са объркани в следствие на катастрофата, която е претърпял. И въпреки това, не е загубил уменията си в ръкопашния бой…

Още няколко филма за шпиони, конспирации и класическия, добре познат екшън се забъркват и резултатът е историята на доктор Мартин Харис, който се събужда в Берлин след 4 дена кома, съпругата му не го познава, друг мъж е откраднал самоличността му, а някой се опитва да го убие.

Изненадващо комбинацията от всичко това изглежда доста добре, както и актьорският екип – освен винаги качествения Нийсън ще видим и Дженуари Джоунс (много подходяща за ролята на привидно любяща съпруга, но всъщност ледено студена агентка), Даян Крюгер, изключителния Франк Лангела, Ейдън Куин и Бруно Ганц.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Eгати колко много тъпотии с Лиам Нийсън не съм изгледал през последните години… супер за което 😀