„Burke and Hare”

Колкото и да ни радват Саймън Пег, Анди Серкис, Том Уилкинсън, Кристофър Лий, Тим Къри, Бил Бейли, Джесика Хайнс и Айла Фишър, единствената причина поради която пускаме трейлъра на „Burke and Hare”, е Джон Ландис. От доста време чакаме легендарният режисьор да се завърне и черната комедия за двамата убийци и търговци на трупове Уилям Хеър и Уилям Бърк, ни звучеше адски обещаващо.

Честно казано обаче, сме доста изненадани от трейлъра, представен ни от HeyUGuys.co.uk, в който виждаме предостатъчно комедия, но засега поне няма кой знае колко чернота. Всъщност, не можем да повярваме колко много хора харесват рекламата на тази така наречена „хорър комедия”, която далеч не е хорър, освен ако не пазят всички ужасии като изненада за нищо неподозиращите зрители. Всъщност такава изненада определено ще ни допадне, повече от шегичките за шотландци и пръдни. И защо Джесика Хайнс е жената на Серкис, а не на Пег?!

Е, поне актьорският екип е един път. Както каза Бил Бейли „Showtime!”:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. A-a-aaa! Знам че си фен на "Shaun odf the dead" и "Hot Fuzz" :))) Май вече те питах, но нека го направя пак. Гледал ли си „Spaced”? Ако не си, ти го препоръчвам! 🙂

    I need a hero

    I’m holding on for a hero ‘til the end of the night

    He’s gotta be strong

    And he’s gotta be fast

    And he’s gotta be fresh from the fight

    ..

    🙂