„And Soon the Darkness”

Предупреждаваме ви, че трейлърът на „And Soon the Darkness” е абсолютно типичен и напълно познат и по всичко изглежда, че и самият филм ще е такъв, а това е най-лошото, което може да се каже за един трилър.

При това „And Soon the Darkness” няма да е „гледан филм”, само защото е римейк на едноименния филм от 1970, а просто защото е един от така добре познатите ни сюжети, разказващи за две момичета, който заминават на почивка на някое екзотично място, където попрекаляват с пиенето и се доверяват на съмнителни непознати. Едната от тях (в този случая по-хубавата) изчезва безследно, а полицията не обръща много внимание на опасенията на приятелката й. Защото, разбирате ли, действието се развива извън познатия свят – разбирайте всичко извън САЩ – там, където всички са престъпници или психопати и полицаите се делят на два вида – малоумни или продажни.

Да, определено сме го гледали. Но от друга страна е един от онези дни, когато няма кой знае какви новини, а тук поне може да видите две яки мацки (Амбър Хърд и Одет Юстман) и Карл Ърбан.

http://www.youtube.com/watch?v=uDtLnzy2T_0

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *