Алис Ив

Вече знаете за предстоящия трилър на Джеймс МакТийг „The Raven”, в който ще имаме удоволствието да видим Джон Кюсак в ролята на Едгар Алън По – комбинация, не чак толкова странна, колкото изглежда на пръв поглед. Е, пропуснахме да ви съобщим, че има възможност Джереми Ренър да поеме втората главна роля, но така или иначе вече няма значение, защото според Heat Vision Ренър се е отказал от проекта и явно предпочита продължението на „Невъзможна мисия”. Негов заместник е Люк Евънс (който в момента се снима в „Тримата мускетари” на Пол У. С. Андерсън – проект, който засега успяваме да игнорираме доста успешно), а ролята е на „детектив, който партнира на По в издирването на сериен убиец, отвлякъл годеницата на автора”.

А сега важната част от новината – МакТийг явно има добър вкус, защото Алис Ив – вероятно сте забелязали неумиращия ни интерес към нея – ще играе годеницата! А ако това ви е малко, ето нещичко и за проекта (който определено го заслужава), чиито снимки започват в началото на ноември.

Действието се развива в Балтимор през 1849, но по очевидни причини ще се снима в Будапеща и някъде из Сърбия. МакТийг изяснява, че „The Raven” не е пресъздаване на исторически период, а „визията на По за Балтимор от 50-те години”, и макар да е доста особен проект за режисьора, все пак е „създаване на свят”, което той наистина обича. А ние обичаме Алис Ив!

Алис Ив

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments