След първия трейлър леко се усъмнихме в твърдението, че Skyline” е „small scale” фантастика, спретната за без пари, едва ли не само с помощта на приятели, но сега просто няма сила, която да ни убеди в това. Единственото „small scale” нещо в този трейлър са актьорите, които са малко на брой и леко постнички откъм големи имена – което направо си е плюс. Всичко останало изглежда от ранга на… „Денят на независимостта”, ако щете.

Досега акцентът и на трейлъра, и на плакатите беше върху биомеханичните(?) космически кораби, но сега, лично за нас той пада върху самите извънземни, които определено са впечатляващи. Вижте сами. Само внимавайте, защото веднъж като погледнете към сините светлини, за които ви опяваме отдавна, значи ТЕ гарантирано  са ви хванали.

http://www.youtube.com/watch?v=7qeEbWYzY4Q

Накрая отново ще повторим, че този път братята Строс са имали по-голяма творческа свобода отколкото, когато са работили по „AvP-R и има шанс – колкото и малък да е той – наистина да ни се реабилитират. Дали това ще се случи, ще разберем на 12 ноември, когато е официалната (американска) премиера на филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Реквием беше обида, подигравна и унижение с най-легендарните чудовища в историята на киното. Не можах да повярвам, че цели двама братя са намесени в тая импотенция. Явно самият ген им е долнокачествен.

    Интересно, Skyline дори надмина очакванията ми…на всичко отгоре някои неща не ги бяхме виждали, а сцената с атакуващият Стелт да си призная дори ме държа в напрежение. Дано продължението е още по-добро.

    И дано никога повече тия двамата не пипат АвП.

  2. Ако "Скайлайн" беше епизод от "Зоната на здрача", щеше да е един от най-добрите. Не съм покъртен от тъпотията му, определено е слаб филм, но някои неща ми допаднаха.

  3. Сушата в този фантастичен поджанр явно е принизила критериите ми. Все пак, има надежда за нещо по-добро. Най-малкото да видим какво се случва с онази флотилия, дето "случайно" на няколко пъти беше дадена на заден план.

    Също и онези гигантски гадове как разфасоват поне 10-на танка.