„Wild Target”

Поредното доказателство, че подходящите актьори могат да направят и най-посредствения филм очакван. От новия, американски трейлър на „Wild Target”, а като стана дума и от предишния, британски трейлър, става ясно, че това няма да е най-великата и оригинална комедия и за съжаление, вероятно няма да стигне „Риба, наречена Уанда”, към който като че ли се стреми.

За сметка на това обаче, Емили Блънт е адски забавна и луда, Бил Най е типично ненормален позьор и наистина пълни душата, а Рупърт Гринт е изненадващо забавен в ролята на чирака на убиеца, който вместо да очисти измамницата, я спасява… По-добре вижте сами трейлъра, само не се ядосвайте на шегата за Рембранд – и на нас ни тъпее.

http://www.youtube.com/watch?v=EaA2lvuv76Y

Във филма на Джонатън Лин участват още Рупърт Еверет, Айлийн Аткинс и Мартин Фрийман.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Филмът наистина не е супер уникална комедия, която ще се помни дълго време, обаче наистина актьорите правят от една не толкова оригинална идея доста приятно забавление.

    Бил Най е забавен в каквото и да се появи, но истинското очарование тук идва от Емили Блънт, която изпълнява шеметно ролята на изпечена мошеничка, която май не е напълно нормална, в добрия смисъл разбира се 🙂

    Рупърт Гринт определено е по-симпатичен тук отколкото в дългогодишната сапунка за очилатия магьосник, а Рупърт Еверет и Мартин Фрийман по-скоро придават тежест на каста с имената си, отколкото да допринесат с някакво оригинално изпълнение.

    Като цяло филмът определено попада в графата "Made for TV", така че в България шанса да се гледа е единствено по втория начин…

  2. E, предполагам, че ще може човек да си го купи и легално от чужбината, не е задължително да бъде по втория начин :))))

    Иначе, жалко, че такива свежи филмчета ни подминават 🙁