Хоакин Финикс все още е тук

Да, въпреки опасенията ни, че Хоакин Финикс веднъж завинаги е скъсал всички връзки с реалността, днес Кейси Алфлек обяви, че всъщност последната година от живота на актьора е била изпълнение. Просто подготовка за документалния филм „I’m Still Here”, който излиза по кината в САЩ и Великобритания тази седмица, и който оттук нататък ще трябва да наричаме „mockumentary”.

Филмът, който ужким проследяваше опита на Хоакин да стане рапър, е почти изцяло фалшив, обявява режисьорът (и зет на звездата) Кейси Афлек. Всичко започва с прословутата поява на актьора в шоуто на Дейвид Летерман и според Афлек тя и последвалите излагации са „страхотно изпълнение”. Няма съмнение, че е страхотно, но как ли ще се отрази тази новина на филма и представянето му по кината? И всъщност има ли значение? Ние се бяхме отказали от Хоакин, но от друга страна, не сме чак шокирани, че всичко е било измама.

И като стана дума, Афлек допълва, че не е искал да излъже никого и идеята за „измама” въобще не му била хрумнала. Моля? Ние ли не сме наясно със значението на думата „измама”? Защото това си е направо определението за „измама”. Не ни разбирайте погрешно – нямаме нищо против идеята и сега „I’m Still Here” ни се струва още по-интересен, но ако си говорим честно Финикс и Афлек положиха доста усилия да ни подведат.

Е, в крайна сметка, всичко това означава, че не сме загубили талантлив актьор и тепърва ще има още впечатляващи роли. Няма да е Хълк, но все пак…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments