“Monsters” беше една от най-големите изненади на тазгодишния фестивал в Кан и почти всички негови ревюта, които прочетохме ни уверяват, че филмът е нещо специално. При все че става въпрос за фантастика и за извънземни чудовища, филмът е фокусиран върху двамата си главни герои и в действителност представлява една лична човешка история за оцеляването. Или ако трябва да използваме любимото ни определение, което сме чували до момента, “Monsters” е като „Изгубени в превода”, но с гигантски извънземни.

След като преди време ви запознахме с първия трейлър на филма, сега е ред и на втория, който дебютира в Apple. Това, което трябва да знаете е, че и този път той не разкрива нищо важно и няма вероятност да си развалите филма.

Преди шест години „NASA” открива възможност за наличието на извънземен живот в рамките на нашата Слънчева система. Те изпращат сонда да събира проби, но при връщането й на Земята, тя катастрофира някъде над Централна Америка. Скоро след това започват да се появяват нови форми на живот и половината от територията на Мексико е обявена за зона под карантина.

Днес мексиканските и американски военни, все още се борят да удържат „съществата”. В тази ситуация млад журналист се съгласява да ескортира уплашен туристка през инфектираната зона до сигурността на американската граница.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изгубени в превода? с извънземни? хммм… невъзможна комбинация, бих казал. но ще се гледа със сигурност 🙂