Романтичните комедии, както и самите романтики, в последно време са изпаднали в гигантска криза. След като „Love and Other Drugs” на Едуард Зуик и дори „How Do You Know” на Джеймс Л. Брукс, който е отговорен за един от най-любимите ни филми „Колкото толкова”, не успяха да ни върнат надеждите, наистина не виждаме кога и как бихме могли да очакваме нещо свястно.

В това отчайващо положение, когато си мислим, че по-лошо не може да стане, идва трейлърът на „Nice Guy Johnny”, режисиран от Едуард „Какво се случи с този човек” Бърнс.

Дали защото се примирихме с положението или поради някаква друга причина, този евтин, клиширан и гледан до втръсване трейлър (а предполагаме и филм) всъщност ни допадна адски много. Просто в него има нещо, което успяваме да усетим.  Нещо, което не подлежи на обяснение и рационализация, затова по-добре не питайте какво е.

Както казахме, режисьор на филма е Едуард Бърнс и в него ще видим Мат Буш („Adventureland”) и приличащата ни на Парис Хилтън Кери Бише. Кери играе в един от любимите ни сериали („Scrubs”), но за съжаление в сезон, който още не сме гледали и не можем да преценим дали Парис усещането е измамно и важи само за този трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *