„Пълно за празно”

Форум Филм България, които многократно са радвали феновете с възможността да присъстват на гала премиерите на своите световни хитове, имат нова, доста приятна изненада за всички почитатели на Дженифър Анистън у нас.

Те ви дават шанс да си спечелите една от 200 покани за предстоящия „Пълно за празно” в който си партнират Анистън и Джейсън Бейтман, Патрик Уилсън, Джеф Голдблум и Джулиет Луис.

Как може да сте сред щастливците прочетете в официалното прес съобщение:

100 фена от София и още толкова от Пловдив ще имат уникалната възможност да посетят безплатно новия филм на Дженифър Анистън „Пълно за празно” заедно със свой приятел. Инициативата, организирана във Фейсбук страницата на филма цели да събере 10 000 фена на звездата до 16 август. Ако това се случи, то общо 200 човека от двата града ще бъдат избрани на случен принцип да гледат специалните Фейсбук Галапремиери на филма. Условията на играта са прости: ставаш фен на страницата, пишеш на стената къде предпочиташ да гледаш филма, след което каниш своите приятели. Специалните Фейсбук Галапремиери в кината Синема Сити София и Пловдив ще се случат няколко дни преди премиерата на филма, която е на 20 август.

В „Пълно за празно” Дженифър Анистън влиза в ролята на Каси – умна, забавна и необвързана жена, която въпреки възраженията на най-добрия си приятел Уоли (Джейсън Бейтман), решава, че е време да забременее – дори това да означава, че ще прибегне до помощта на чаровния донор на сперма Роланд (Патрик Уилсън).

Плановете на Каси се объркват след неочаквана размяна, която е разкрита седем години по-късно, когато Уоли се запознава с предпазливия и леко невротичен син на Каси.

Във филма, в който участват още Джеф Голдблум, Джулиет Луис и Томас Робинсън, е създаден по разказа “Baster” на Джефри Евгендис, а сценарият е дело на Алън Лоуб. Режисьори са Джош Гордън и Уил Спек, а сред продуцентите отново срещаме името на Дженифър Анистътн.

От екипа, създал филмите „Мис слънчице” и „Джуно”, „Пълно за празно” ще ни поднесе забавни и неочаквани обрати. Филмът ще се завърти по кината на 20 август 2010, а до тогава може да намерите актуална информация на страницата му във Фейсбук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тая пък Дженифър Анистън всеки път играе една и съща роля. Също като колегата си от "Приятели" – Кортни Кокс.