„We Are The Night”

Направо да не повярва човек – най-накрая нов филм за вампири, който не само не включва блестящи момчета и „вегетарианци”, но може дори да ни върне вярата в жанра, който някога толкова харесвахме. Сещате се, когато вампирите имаха благоприличието да подлъгват полуразголени девици, за да им изпият кръвта, или както в предстоящия „Wir sind die Nacht”, използват красотата, богатството и не съвсем човешките си способности да се позабавляват за чужда сметка.

„Wir sind die Nacht” е новият филм на Денис Ганзел („Вълната”) и въпреки че трейлърът, представен от Twitch, не е нещо изключително, поне няма опасност да се окаже поредният холивудски боклук. Не и с този режисьор. „Вълната” определено си имаше недостатъци, но в крайна сметка е доста приличен филм – явно Денис Ганзел е интелигентен режисьор, който умее да работи с млади актьори. А от това, което виждаме в трейлъра, „Wir sind die Nacht” ще добави и стилна визия към уравнението.

Да обобщим: секси вампирки, които висят по стени и тавани, както открай време знаем, че се придвижват истинските вампири, пълна липса на замечтани, прикриваща сърцераздирателна драма погледи, режисьор, който не се притеснява от сериозни теми, „Момичето с джанките” от „Парфюмът” и всичко това събрано в немски филм. Бързо някой да го купи за България, преди „Здрач” да забие и последния пирон в ковчега на вампирските филми.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments