Лиъм Нийсън

Няколко пъти вече споменаваме, че следващият филм на Стивън Спилбърг трябва да е дългоочакваната фантастика „Interstellar” и единственото, което ни радваше в проекта му за Линкълн, беше участието на Лиъм Нийсън, който ако не друго, поне е достатъчно висок за ролята. Но сега се оказа, че актьорът просто не може да чака повече и е споделил на The Digital Spy: „Всъщност вече няма да играя Линкълн. Вече ми изтече срокът на годност.”

Ние лично не сме съгласни, но Стивън Спилбърг знае най-добре. Въпросът е дали въобще ще го има този „Линкълн” – след толкова забавяния може би не само Нийсън е приключил с проекта. Е, дори и да е така, ясно е, че Спилбърг няма да ни послуша и да снима „Interstellar”, но сега току виж Нийсън получил ролята на Фидел Кастро – каквото и да ни говорят, ние продължаваме да твърдим, че двамата са направо двойници и светът не го е разбрал само заради таз проклета брада! Хайде, все някой трябва да подготвя англоезичен филм за Фидел.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Кой пък би искал да гледа филм за Линкълн, наистина?!! За Фидел по- може, ама нека е по-млад и не толкова синеок актьорът! Освен това как ще съберат дори една от безкрайните няколкочасови речи на Фидел в игрален филм?????

  2. Съгласен съм с Дринов! 🙂

    Но пък ако е на Спилбърг, а Лиъм няма да е звездата… може и да пренебрегна и "просто" да си преповторя гигантът в "Списъкът на Шиндлер"! 🙂

  3. Чакй да видим, кой актьор ще избацат (ако въобще) и тогава ще ти кажа, аз какво ще преповторя. "Списъкът" редовно си го гледам с повод и без повод :)))