Дензъл Уошингтън  злодей?

Въпреки че ни дразни на едно-две места, няма как да отречем, че Дензъл Уошингтън е един от най-добрите актьори, работещи в момента и определено ни радва, когато го виждаме в някоя отрицателна или просто гневна роля. Последната такава беше в „Американси гангстер” – един от най-добрите филми за 2007 г., за който смятаме, че беше силно ощетен от Американската кино академия, която не го номинира в нито една голяма категория.

За наша радост от Vulture съобщават, че той води преговори за изпълнението на нова злодейска воля в проект озаглавен „Safe House”. Сценарият на филма, който преди време разпали истинска война сред големите студия кой точно да се сдобие с правата за екранизиране – е дело на Дейвид Гугенхайм и е описван като нещо средно между „Съучастникът” и „Трите дни на кондора”.

Това, което знаем за сюжета е, че млад американски агент трябва да бяга с новопристигнал опасен затворник, след като мястото където е държан – така наречената „safe house” – е било разкрито и подложено на атака.
Истината е, че нещата около ролята на Уошингтън не са ясни и упорито се говори, че това е опит, след смъртта на личния му агент, агенцията да задържи при себе си двукратния носител на Оскар.

Каквато и да истината, на нас идеята на филма ни допада и смятаме, че един лош Уошингтън няма да ни дойде зле.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Лош/Добър – ДензЕЕЕЕл съкс.

    „Американси гангстер” е дин от слабите на Ридли.