Хари Потър и Началото на края. Трейлър.

Предполагаме, че вече сте изгледали поне няколко пъти новия трейлър на разделения на две части, последен филм от сагата за Хари Потър, „Хари Потър и Даровете на смъртта“, но няма как и ние да пропуснем момента да отбележим това събитие, още повече, по всичко изглежда, че всички са повече от впечатлени от него, докато при нас единственото, което успява да направи, е да предизвика една две прозевки.

Признаваме, че някои от кадрите изглеждат наистина впечатляващо, а Рейф Файнс е просто феноменален, но напънът нещата да бъдат представени по-епичнo e направо смехотворeн – музиката никак не ни се връзва със скучните кадри (поне не и в първата част на трейлъра), а както винаги Даниел Радклиф е максимално отдалечен от образа на Потър – както и от актьорската професия като цяло – и за пореден път ни доказва, че е най-слабата брънка във веригата.

Освен всичко друго, адски ни дразни фактът, че филмът е разделен на две части. Личното ни мнение е, че „Хари Потър и Даровете на смъртта“ не е сред най-интересните книги в поредицата и съвсем не заслужава по-специално внимание и повече екранно време, за да пресъздаде „драмата на героите”. Нека не се лъжем, всички знаем защо се прави това. Ако не сте убедени, че само парите имат значение, забележете и приятното „3D“ накрая.

http://www.youtube.com/watch?v=Yp5IggAXBa4

Първа част очаквайте по кината 19 ноември тази година, а финалния завършек на сагата 15 юли 2011 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *