Капитан Барбоса се завръща!

Дааа, покрай дългоочакваната хитова премиера в петък наистина се позабавихме с новините тази седмица, но от днес се завръщаме с нови сили и от утре започваме да бълваме с пълна пара – засега скромни дози за захранване.

Това не е особено нова информация и всъщност „Disney” (чрез Variety ) само потвърждават слуховете от миналия септември, но въпреки това новината, че Джефри Ръш ще се завърне в четвъртия филм „Карибски пирати” ни радва адски много.

Повечето от останалите герои няма да се завърнат и лично ние нямаме никакъв проблем с това. Разбира се, капитан Джак Спароу ще е на линия, а сега сме сигурни, че и най-големият ни любимец капитан Барбоса също ще надене широкополата шапка. Злодей, герой, умрял, немъртъв, скелет, с маймуна на рамото или не – за нас няма абсолютно никакво значение, стига да има достатъчно екранно време за още няколко култови реплики, поднесени с онзи уникален глас. Не знаем повече подробности за сюжета и участието на Барбоса в него, но подозираме, че ще плюска ябълки и ще се смее гръмогласно.

Да си кажем честно малко се съмнявахме за тези „Пирати”, но вече не! So tell me, what’s become of my ship?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. :))))

    Лично мен Хектор :)))) Барбоса ме кефи повече от Джак Спароу. Изключително съм доволен. (Отхапвам ябълка и ми капят лиги по гърдите:) )