Анди Серкис  в „Планетата на маймуните”

Знаем, че заглавието е малко подвеждащо, но не успяхме да се сдържим.

Цялата истина е, че Анди Серкис – общо взето най-важният човек зад компютърните изпълнения на Ам-Гъл и Кинг Конг – е бил нает да изпълни ролята на Цезар в предстоящата предистория (рестартиране), озаглавена “Rise of the Apes”.

Новината бе разпространена чрез официалния Twitter акаунт на „Fox” и да ви кажем честно, това адски много ни радва и спокойно можем да си отдъхнем, защото едва ли има по-подходящ човек от Серкис, който може да вдъхне така необходимата частичка „живот” в компютърните образи – който каквото ще да разправя, те все още имат нужда от актьори, за да изглеждат правдоподобно.

Това, което на кратко знаем за сюжета на филма засега, е следното:

Джеймс Франко е в ролята на учен, който се опитва да намери лек за Алцхаймер, правейки експерименти върху животни. Един от тестовите му екземпляри обаче – шимпанзе на име Цезар – изненадващо проявява изключително висок интелект и Франко се вижда принуден да го вземе у дома си, за да го предпази от останалите безскрупулни доктори, без дори да подозира, че ще участва в началото на края на човешкото господство над планетата.

Още за “Rise of the Apes” в предишните ни новини тук, тук и тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *