Thirteen Assassins - трейлър

За феновете на екстремното кино легендарният японски режисьор Такаши Мике няма нужда от абсолютно никакво представяне, затова преминаваме направо на темата.

От Quiet Earth дебютират трейлъра на последния му филм озаглавен „Thirteen Assassins”, който представлява епична и кървава самурайска история, създадена по действителен инцидент, вдъхновил и едноимения филм на Eiichi Kudo от 1963 г.

Братът на Шогун, зъл млад владетел убива и изнасилва под протекцията на закона. В защита на справедливостта се явяват страховитите 13 убийци, всеки със свои смъртоносни способности, които се отправят на самоубийствена мисия да унищожат владетеля. Когато той се опитва да избяга, убийците отрязват пътя му и устройват засада в малко село. Това, което те не знаят обаче е, че силите на владетеля ги надвишават с четири към едно. Улиците ще се превърнат в реки от кръв.

Ако по някаква случайност не сте запознати с творчеството на Мике, може да поправите този огромен пропуск с който и да е от филмите му, сред които класики като „Audition”, „Dead or Alive”, „Ichi the Killer”, „One Missed Call”, „3 Extremes” и „Detective Story”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *