Нов международен трейлър на “Inception”

С наближаването на премиерната дата на “Inception” рекламната му кампания набира все по-голяма скорост и най-новото допълнение, на което почитателите могат да се зарадват, е японски телевизионен трейлър, който ни предлага малко повече информация за героя на Кен Ватанабе известен като „The Tourist”. Към края на трейлъра може да бъде чута и много малка част от интервю на Ватанабе, но за съжаление нямаме представа какво казва.

Също така, преди няколко дни от Warner Bros. пуснаха впечатляваща поредица от седем вълнуващи постера, озаглавени The Extractor, The Architect, The Forger, The Point Man, The Shade, The Tourist и The Mark, който разкриват съвсем мъничка, но за сметка на това, интригуваща информация за всеки един от героите.

Inception - The Architect Inception - Extractor

Inception - Forger Inception - The Mark

Inception - The Point Man Inception - The Shade

Inception - The Tourist

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Плакатите са супер! И или разкриват доста или аз си въобразявам 🙂

    Но нямах представа, че всъщност ще садим идеи в главата на Килиън Мърфи. Ясно е, че Марион е от миналото на Лео и споменът за нея го преследва – това става ясно и от трейлъра. Самият Лео също е ясен.

    На мен най-интересен ми е Кен, който е Туристът… Звучи малко като туристите Марла и Разказвача от "Боен клуб". Ще е супер, ако той обикаля сънищата не за пари и индустриален шпионаж, а защото е пълен психопат! :)))