“Мъже в черно 3D” потвърден за 25 май 2012

Преди две седмици ви запознахме с новината, че Бари Зоненфелд потвърди завръщането на „най-добре пазената тайна във вселената” – Мъжете в черно. А сега е ред и от „Sony” да кажат тежката си дума и те потвърждават абсолютно всичко, което знаехме до момента с две изключения: новата премиерна дата, обявена за 25 май 2012 г.; както и това, че Джош Бролин води преговори за присъединяване към екипа.

С Бролин – който няма да се уморим да повтаряме, адски ни кефи – бе свързано едно от най-големите притеснения, че той ще замени, „незаменимия” Томи Лий Джоунс. Сега обаче, след като и Смит и Джоунс са потвърдени и след като имаме поне бегла представа за какво ще става дума в сюжета, вече сме по-спокойни и адски ще се радваме да го видим във филма. А това, което знаем до момента е, че агент Джей (Смит) ще се върне назад във времето през 1969 г, когато агент Кей е още млад (евентуално изигран от Бролин). Не се знае защо точно тази година, но доста хора спекулират, че има връзка с историческото ни стъпване на Луната.

Друга добра новина е, че за филма се завръщат феноменалния Рик Бейкър като отговорник по грим ефектите и дизайна на извънземните и Бо Уелш, който отново е натоварен с изграждането на стилизираните, футуристични декори.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *