Джордж Лукас с писмо до “Lost”

На празненството по случай завършването на шестсезонния телевизионен феномен „Lost”, един от шефовете на „ABC Studios” Barry Jossen публично е прочел писмо от Джордж Лукас адресирано до изпълнителните продуценти Деймън Линделоф и Чарлтън Кюс.

Вижте какво има да каже чичко Лукас.

„Поздравления за прекрасното шоу. Не казвайте на никого… но когато „Star Wars” за първи път се появи по кината и аз нямах представа накъде отиват нещата. Трикът е да се правиш, че си планирал всичко предварително. Вкарай малко „родителски проблеми“ и препратки към други истории – нека ги наречем „омажи” – и си имате поредица.”

Джордж, Джордж, Джордж… Джордж! Ти лъжливо ****** такова! Добре, че ние не сме паднали от Марс и тези неща си ги знаем отдавна. Все пак, отделно от всички следи, като целувки между брат и сестра, всички знаят, че при първия си кино показ на „Star Wars” му липсва добре познатото ни днес подзаглавие „Епизод IV – Нова надежда”.

Както и да е, да продължим с писмото:

„За шест сезона вие успяхте да извъртите и времето и пространството, и не смятам, че само аз никога не бях сигурен какво ни очаква зад ъгъла. Сега, когато всичко се приближава към края си, е невероятно да видим колко неща са планирани предварително и колко спретнато сте оформили всичко. Вие създадохте нещо наистина специално. Тъжен съм, че сериалът свършва, но нямам търпение да видя какво ще правите за напред.”

След изчитането Линделоф зявил: „Искам да се извиня на г-н Джордж Лукас за всичко, което съм казал за новите предистории” с което, както се досещате е взривил залата от смях и аплодисменти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ха-ха. Много забавано. Всеедно пък има някой на света, който да не му е ясно, че в "Изгубени" са импровизирали в движение.

  2. Още имам кофти вкус в устата с този сериал. Как чаках всяка серия… и после финалето. ?