Като по-големи, никога не сме си падали чак толкова по Смърфовете (въпреки че още си спомняме с носталгия съботните сутрини по „Добро утро”, когато не мърдахме от телевизора, докато не почнеха), затова и не сме се интересували чак толкова много от развитието на игралната екранизация.

Поне в нашите очи, нещата направиха мигновен завой на 180 градуса, след като видяхме снимките на Ханк Азария като заклетия противник на сините човечета, Гаргамел.

Филмът разказва за това как злият магьосник Гаргамел прогонва Смърфовете от тяхното село и те попадат в нашия свят точно в центъра на Central Park. Объркани и безпомощни, малките сини човечета трябва да намерят начин да надхитрят Гаргамел и да се завърнат обратно в техния магичен свят.

Премиерата на филма е на 3 август 2011 и в него освен Азария участват Нийл Патрик Харис, Антон Йелчин, Алан Къминг, Кати Пери и Джордж Лопес. На режисьорския стол е Ража Госнел познат ни от „Скуби Ду”, „Агент ХХL”, „Целуни ме” и Бог да ни е на помощ, „Beverly Hills Chihuahua”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *