„Улични танци 3D”

Още веднъж нашите приятели от „А+ филмс” ни предоставят възможността да ви представим ексклузивно българския плакат на един от предстоящите им филми – „Улични танци 3D”.

Сигурно ще попитате, защо след като от фирмата досега ни радваха със заглавия като „Сектор 9”, „Отведи ме в Ада”, „Девет” и „Kick Ass – Шут в г*за”, сега са решили рязко да сменят посоката с подобен филм? Ще ви отговорим. Защото никой не гледа хубави филми, а всичко живо ходи на възможно най-големите тъпотии. И като вземете под внимание, че става въпрос за независими филми и всички разходи са поети лично от тях, веднага ще ви се изясни защо се налага смяната на разпространителската им политика.

Поради тази причина, можете да се сбогувате с филми като „Harry Brown”, „An Education” или “Solomon Kane” и да кажете здравей на „Улични танци 3D” и други подобни. С това по никакъв начин не искаме да кажем, че филмът ще е лош. Даже напротив. Рейтингът му в „Rotten Tomatoes” е 86%. Това, което искаме да ви кажем е, че разпространението на независимото кино у нас е пред сериозна криза и оттук насетне на този фронт нищо добро не ни очаква. Общо взето можете да обвинявате себе си.

Ексклузивен BG постер на „Улични танци 3D”

Ето и официалния синопсис на филма:

Мечтата на талантливата танцьорка Карли е на път да пропадне след като приятелят й я изоставя точно преди финалите по Улични танци. Въпреки разбитото си сърце, Карли трябва да докаже на цялата група, че има необходимата смелост и воля да ги изведе до победата. Спасението се появява в лицето на директорката на балетна школа, която предлага тренировъчен терен в замяна на вдъхновение за собствените й ученици. Постепенно две напълно различни култури започват да се сближават в лицето на младите таланти, които обединяват сили в това шеметно 3D зрелище, за да спечелят сърцата на зрителите и първото място в Шампионата по Улични танци.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *