Трейлърът на „Jonah Hex” е факт

След упорито чакане, трейлърът на „Jonah Hex” най-после дебютира, точно в обещаното от „Warner” време. Минути по-късно навсякъде в нета можеха да се прочетат всякакви мнения, повечето от които негативни. Принципно, можем да видим какво притеснява хората, но засега ние твърдо заставаме от страната на тези, които са го харесали. С това не искаме да кажем, че не можем да спим от вълнение, просто гигантските минигън картечници са ни слабо място, да не говорим пък за арбалети, които стрелят с динамит. Какво има да не му харесва човек? И белязаните лога на филмовите компании? Nice!

Всъщност единственото, което със сигурност не ни допада е Меган Фокс, която ни идва малко фалшива. Добре, че поне е хубава.

http://www.youtube.com/watch?v=bTrfcSJFO60&fmt

Джона Хекс е издирван и обезобразен ловец на глави, който буквално е поглеждал смъртта в очите. Той е нает от американската армия да издири и залови опасния терорист Куентин Търнбул в замяна, на което наградата за главата му ще бъде свалена. Хекс обаче, има други мотиви да тръгне по следите на Търнбул – отмъщение. Защото Търнбул е човекът отговорен за обезобразяването и смъртта на семейството му.

Сценаристи на филма са създателите на „Crank” Марк Невелдин и Брайън Тайлър, но с режисурата се наема бившият аниматор от „Pixar” Джими Хейвард, чиито единствен режисьорски проект до момента е „Хортън”. В ролите ще видим Джош Бролин, Меган Фокс, Джон Малкович, Майкъл Фасбендър, Уил Арнет и Майкъл Шанън. Премиерата на филма е насрочена за 18 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *