Мила Йовович за четвърти пореден път е Алис и отново е на мисия да изтребва зомбита, инфектирани хора или както там е популярният политически коректен термин тази седмица. „Героинята” Али Лартер пак е на линия, а новите лица са Уентуърт Милър и един много голям и също толкова лош „чичко”.

http://www.youtube.com/watch?v=qEDtOEVvxlA

Да си признаем честно, първото нещо, което ни хрумна след като изгледахме този тийзър трейлър е, че това е някакъв „fake”, сръчно сглобен от кадри събрани оттук-оттам. Финалната сцена, която е някакъв цитат от „Матрицата: Революции” ни се струва изключително бутафорна и не на място. Също така, уверението, че филмът е заснет на 3D при това с технологията разработена от Джеймс Камерън, е точно като някое фенско бълнувание. Притеснява ни това, да не би някой да си е помислил, че може да ни внуши идеята, че след като филмът е направен с технологията на Камерън, значи той трябва да е поне толкова хубав, колкото „Аватар” да речем. От друга страна, досега всички 3D филми, които са конвертирани във формата в последствие, в технологично отношение отстъпват сериозно пред тези, които са замислени така и авторите просто искат да ни уверят, че това не е просто трик за по-голяма печалба.

За първи път Пол У. С. Андерсън се завръща към поредицата и в качеството си на режисьор. Това може да бъде едновременно и добра и лоша новина предвид факта, че неговият филм безспорно е най-добрият в серията, но от друга страна, неслучайно зад океана е известен като Пол „Worthless Shit” Андерсън. А от това, което виждаме, засега нещата не отиват към смяна на статуквото.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. 1-вото *видео* също ~ не=крофобско!
    I, Ди-Сек$шън: AVATAR? А той свърши –
    главният-зомби => `сички сме пътници?

  2. Некрофобията наистина е сериозен проблем и е крайно време либералите да я включат в праведната си адженда. Трябва да се борим за равните права на зомбитата!