harrison-ford-cowboys-and-aliens

Индиана Джоунс има опит с… нека да ги наречем чуждоземците и също така се е поразтъпквал из Американския запад, но никога приключенията му от двата вида не са били по едно и също време.
За жалост, на този етап няма как да коментираме по-подробно, тъй като все още говорим за слухове. Ако сте от тези, които се чудят как точно става цялата работа покрай тях, това е идеален момент да се запознаете с принципа. От „Latino Review” съобщават, че са получили информация, че Харисън Форд ще се присъедини към кастинга на „голям комиксов филм, който ще бъде режисиран от режисьор, току що завършил работа по голям комиксов филм”. Сега, възможностите не са чак толкова много и като че ли Джон Фавро и „Cowboys and Aliens” изглежда логичен вариант.

Дали в крайна сметка един такъв слух ще се превърне в истина, само времето би могло да покаже. Но ако все пак слуховете се потвърдят, Форд ще се присъедини към двете известни досега имена, това на неприлично красивата Оливия Уайлд – по-известна като „13” от „Хаус” – и самия Джеймс Бонд, Даниъл Крейг, който замени Робърт Дауни-син, след неговото оттегляне (както се говори, за да се снима в продължението на „Шерлок Холмс”).

Всъщност, оттеглянето на Дауни-син ни радва почти толкова, колкото и възможността Харисън Форд да участва в проекта. Причината за това е, че ситуацията с Робърт Дауни и Джон Фавро силно ни напомняше тази с Уил Смит и Бари Зоненфелд, които след успеха на „Мъже в черно” се врекоха повече никога да не правят филм един без друг, след което ни стовариха „Този див, див запад” и любовта им набързо приключи. При все това филмът е един от нашите „guilty pleasures”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *