Тупалката - „ Kick Ass - Шут в г*за”

Благодарение на нашите приятели от „А+ филмс” – на които дължим разпространението на независими филми от ранга на „Сектор 9” и „Отведи ме в Ада” (за съжаление престъпно пренебрегнати от българските зрители) – само при нас може да видите как изглежда българският постер на Тупалката (Hit-Girl) – едно от главните действащи лица в най-очакваната премиера у нас за този месец, а ако питате феновете на комиксите, и за цялата година „Kick Ass – Шут в г*за”.

BG постер на Шут в г*за

Ето и официалния синопсис за филма:
Дейв Лизевски е незабележим гимназист, който живее с баща си. Той няма много приятели. Животът му не е труден, а препятствията му са преодолими. Има нещо, което Дейв обича много – комиксите.
Въпреки, че няма нужната подготовка или някаква по–специална причина да го прави, един ден Дейв просто решава да приеме името Трепача (Kick-ass) и да стане супергерой. По пътя си, той среща мистериозния отмъстител Татенцето (Big Daddy в ролата Никълъс Кейдж) и 12-годишната му дъщеря Тупалката (Hit-Girl изиграна от Клои Мориц), запътили се да повалят местния наркобарон Франк Д’Амико (Марк Стронг).

„Kick Ass – Шут в г*за” може да гледате предпремиерно от 21 този месец.

Ревюто на филма, отзиви и коментари може да прочетете тук

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *