ãИзлезе нов трейлър на „Училището за Добро и Зло“ („The School for Good and Evil”) – високобюджетен кандидат-франчайз на Netflix, с който те очевидно се надяват да привлекат много, евентуално нови млади потребители, които после да продължат да им плащат. Пределно ясно е, че това общо взето е целта на всяка една стрийминг платформа, но поне се надяваме тези опити за привличане на клиенти да са качествени – няма нищо лошо в правенето на пари, стига продуктът ти да има и самостоятелни артистични качества.

А подозираме, че в „Училището за Добро и Зло“ има шанс да се намерят някои добри неща. Както сме отбелязвали и преди, за нас интересната част ще бъдат възрастните, установени актьори, които ще поемат ролите на учителите и директорите в училището като Чарлийз Терън, Кери Уошингтън, Мишел Йео и Лорънс Фишбърн.

Но да започнем от начало – „Училището за Добро и Зло“ разказва за две най-добри приятелки, Софи и Агата, които са приети в две елитни, противопоставени училища, които оперират заедно. Едното училище подготвя приказни герои, а другото – злодеи, като ги учи да изпълняват зададените си роли по най-добрия начин, за да станат част от легендите като Снежанка и Джак и бобовото зърно.

Вижте трейлъра сега:

Изглежда, че историята няма да се занимава само с първоначалното привидно „объркване“, което поставя момичетата сякаш  в грешните училища. По-интересното е, че уж невзрачната Софи бързо възприема ролята си на злодей дотолкова, че започва да се занимава със Зло, извън това, което учителите й смятат за разумно в рамките на училището. Агата трябва да спаси старата си приятелка, училището и света, а ние с удоволствие ще гледаме как Чарлийз Терън „дъвче декора“ в роля, която от първия момент бяхме сигурни, че ще й пасне като ръкавица.

В добавка вижте и един клип от филма, плюс нов постер.

gep20221001

Училището за Добро и Зло“ („The School for Good and Evil”) е режисиран от Пол Фийг. Сценарият е написан от Фийг, Дейвид Магий („Life of Pi”) и Малия Скоч Мармо („Hook“), които адаптират първата от шест книги на Соман Чейнани. В главните роли са София Уайли, София Ан Карузо, Чарлийз Терън, Кери Уошингтън, Мишел Йео, Лорънс Фишбърн, сър Бен Кингсли, Рейчъл Блум, Пати ЛюПон и Роб Дилейни.

Филмът ще излезе в Netflix на 19 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *