Universal представиха „финален трейлър“ на „Хелоуин: Краят“ („Halloween Ends“) – последния филм от новата трилогия на Дейвид Гордън Грийн (включваща „Хелоуин“ и „Хелоуин убива“), който би трябвало да сложи окончателен край на 44-годишната сагата на Лори Строуд и Майкъл Майърс. В момента не сме много в настроение (ще ни простите за това искрено и лично откровение) и хич няма да си губим времето да коментираме какъв точно „край“ ще бъде това (и на какво), затова директно ще преминем към представянето на рекламата.

Само ще припомним, че действието на „Хелоуин: Краят“ се развива четири години след събитията в „Хелоуин убива“ и оттогава никой не е чувал и виждал Майкъл Майърс. Лори (Джейми Лий Къртис) живее с внучката си Алисън (Анди Матичак) и пише мемоарите си. След като позволява духът на Майкъл да диктува и определя реалността ѝ в продължение на десетилетия, тя най-накрая е решила да се освободи от страха и гнева и да прегърне живота. Но когато младият Кори Кънингам (Роан Кембъл) е обвинен в убийството на момче, на което е бил бавачка, това дава начало на поредица от насилие и ужас, които ще принудят Лори най-накрая да се изправи срещу злото, което не може да контролира и веднъж завинаги да сложи край.

Въпреки че като цяло сме фенове на поредицата, нищо в този трейлър не може да ни ентусиазира – „Хелоуин убива“ беше доста разочароващ, а очакваме „Хелоуин: Краят“ да бъде дори още по-зле. Ще се повторим като кажем, че не виждаме как конфликтът Строуд-Майърс ще получи задоволителна резолюция от гледна точка на неизбежното продължение на франчайза, с което е свързано и едно от големите ни притеснения за филма – какво точно ще се опитата да ни пробутат като идея в тази посока и дали няма да вземат „скопят“ Майкъл с някоя „гениална“ тъпотия.

В добавка вижте един поглед зад кулисите с Джейми Лий Къртис, както и два нови плаката.

halloween_ends_ver2_xlg halloween_ends_ver3_xlg

Режисьор на „Хелоуин: Краят“ („Halloween Ends“) е Дейвид Гордън Грийн („Джордж Вашингтон”, „Снежни ангели”, „Ананас Експрес”, „Joe”, „Принц Лавина”, „Хелоуин“, „Хелоуин Убива“), който е и сценарист, наравно с Дани МакБрайд, Пол Брад Логан и Крис Берние, по образи създадени от Джон Карпентър и Дебра Хил. В ролите са Джейми Лий Къртис, Анди Матичак, Уил Патън, Джеймс Джуд Кортни, Роан Кембъл, Кайл Ричардс, Майкъл О‘Лиъри, Омар Дорси и др.

Премиерата е на 14 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment