След като в Netflix излезе „The Gray Man” (и въпреки че беше най-посредственото нещо, което сме гледали от много време насам), практически моментално беше обявено, че филмът ще получи и продължение, за което Райън Гослинг ще се завърне – предполагаме, че точно това е била мечтата на стрийминг гиганта. Без значение колко безмислено бяха похарчени едни 200 млн. долара, достатъчно хора заспаха пред телевизорите си на фона им, че да бъдат похарчени още веднъж. Въпросът сега е дали различен екшън отново с Гослинг ще се представи също толкова добре от гледна точка на интерес, особено ако не бъде пуснат в стрийминг платформа.

Още преди две години споделихме, че Райън Гослинг се гласи да работи с Дейвид Лийч, каскадьорът, превърнал се във впечатляващ екшън режисьор, познат от работата си по „Джон Уик“, „Атомна блондинка“ и последно „Убийствен влак”, който е далеч по-добър от „The Gray Man”. Лийч и Гослинг ще започнат да снимат „The Fall Guy” идния октомври в Австралия, като по думите на режисьора се надяват това да бъде голям летен блокбастър, което ни дава надежда, че искат да излезе по кината.

Историята на „The Fall Guy” е бегло адаптирана от едноимения екшън от 80-те години, който е разказвал за холивудски каскадьор, който докато няма работа в киното започва да се изявава като ловец на бегълци от закона. Дейвид Лийч обаче е обявил, че тук историята просто ще се върти около каскадьор, който се забърква в драматични каши като ще тегли вдъхновение, както от оригиналния филм, така и истории от личния живот на самите Лийч и Гослинг и техния опит в киноиндустрията.

Другата добра новина е, че вече знаем, че към тях се присъединява любимката ни Емили Блънт. Тя е страхотна актриса, която съвсем не е чужда на екшъна – справя се впечатляващо в „Сикарио“ и „На ръба на утрешния ден“ и ще ни е много приятно да я видим в нова екшън роля. Комбинацията между Блънт и Гослинг ще бъде повече от приятна за гледане, пък и актьорските им умения са предостатъчни за такъв тип филм и даже се чудим дали Лийч няма да се опита да завие към по-сериозен тон. Всъщност не ни трябва да го прави – нека си прави забавните, добре хореографирани и заснети екшъни, добрата актьорска игра си личи и в тях.

The Fall Guy” ще бъде режисиран от Дейвид Лийч по сценарий от Дрю Пиърс, Ашли Милър и Зак Стенц.

Снимките ще започнат през октомври, а премиерата е планирана за 1 март 2024.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *