Хорърът „X” на Тай Уест за A24 още не е потънал в забвение в съзнанието на хората, които са имали удоволствието да го гледат, но режисьорът със сигурност не си губи времето. Той вече е готов със следващ филм от тази поредица, който ще се яви като предистория и ще ни запознае с Пърл. Зрителите ще имат възможност да проследят нейните млади години, амбициите ѝ и постепенното потъване в блатото на лудостта.

В първата реклама на „Pearl”, която студиото разпространи тези дни, ще можете да видите много познати места, както и няколко сходни сцени. Тай Уест се е опитал да пресъздаде началото на миналия век с максимална точност и, съдейки по предишния филм, това е едно от малкото неща, които му се отдават.

Вижте и самия трейлър:

Започва много културно, но нещата бързо излизат от контрол. Личи си, че „Pearl” няма да бъде кой знае колко по-различен от „X”, минус порно елементите, може би. Кръвта и насилието ще бъдат отприщени на макс и спокойно можете да наблюдавате последните секунди, за да видите колко от всичко това ви очаква.

Ето какво споделя и самият Тай Уест за своя филм:

Опитвам се да създавам споделен свят от всичко това, както много хора правят в днешно време. Не можеш да направиш слашър филм без поне няколко продължения. Тъкмо излязох от карантина и си помислих как вече изграждаме всичко това така или иначе. Пандемия е, а ние се намирахме на едно от малкото места на земята, на което спокойно и безопасно можехме да заснемем филм. Разполагахме с целия екип на „Аватар: Природата на водата”, които бяха в почивка. Защо да не направим два филма. За щастие A24 също сметнаха това за добра идея.

Представяме ви и официалното описание на сюжета;

Попаднала в капана на изолираната ферма на семейството си, Пърл трябва да се грижи за своя болен баща под жлъчния и властен надзор на своята набожна майка. Жадуваща за бляскав живот, какъвто вижда по филмите, амбициите, изкушенията и потиснатите чувства на Пърл се сблъскват в зашеметяващата цветна предистория на иконичния злодей от „X”.

Ако сте фенове на филма на Тай Уест, то със сигурност ще се зарадвате да разберете, че вече текат снимките и на директно продължение на първата част. Него ще можем да очакваме през следващата година, ако нещата се развият по план.

Вижте и официалния плакат на филма:

asd-210220727

Pearl” е режисиран от Тай Уест по сценарий на Миа Гот, която изпълнява и главната роля. Във филма участват още Дейвид Коренсует, Танди Райт, Матю Съндерланд и други.

Премиерата е насрочена за 16 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Гледах Х, както и други хоръри на А24, няма такива психарии, на единия станах и светнах лампата в стаята, понеже във филма една жена ходеше по стените….и настръхнах.

    1. Малко дори завиждам, че има хора, на които им действат така тези филми 🙂