HBO постигнаха огромен успех с „Еуфория” – сериалът е масивен хит, както сред феновете, така и сред критиката и наскоро и вторият му сезон беше номиниран за цял куп награди „Еми“. Затова е напълно разбираемо защо от компанията искат да продължат да работят със създателя му Сам Левинсън и то на сравнително подобна тематика – все пак не се знае откъде ще изскочи следващия зашеметяващ успех.

Новият проект на Левинсън е колаборация с Ейбъл Тесфайе, по-добре познат като The Weeknd. Левинсън и Тесфайе са написали лимитиран сериал, наречен „The Idol”, който получава първи тийзър трейлър и се очаква да се появи до края на годината. От гледна точка на сюжет за момента се знае малко, но основната нишка се върти около сложната връзка на гуру за себепомощ (практически е лидер на съвременна секта), който започва любовна връзка с изгряваща поп звезда, но не е напълно ясно кой кого използва.

В ролята на гуруто ще влезе именно The Weeknd, а поп звездата ще бъде изиграна от Лили-Роуз Деп. Вижте първия тийзър сега:

Рекламата не показва много като сюжет, но затова пък веднага се вижда какъв ще бъде тонът на цялата история. По подобие на „Еуфория“ ще има секс и наркотици, но тук всичко ще бъде на фона на блясъка и скритите опасности на Холивуд и музикалната индустрия.

Принципно веднага виждаме как „The Idol” може да се превърне в същия хит като „Еуфория“, заради екипа и начина, по който изглежда. Притеснително е обаче, че преди няколко месеца се наложило продукцията да бъде подновена отново, заради огромно количество преснимания, като много от замесените пред и зад камера са били напълно заменени. Сред тях е и Ейми Сеймец, която беше наета да режисира всички  епизоди, но се е оттеглила от проекта поради креативни различия и в крайна сметка Левинсън е заел нейното място.

Подобни проблеми около продукцията са притеснителни сами по себе си, но особено когато подсказват за липса на увереност в проекта. В крайна сметка обаче не е изключено да има сериозно подобрение спрямо първоначалните резултати – едва ли някога ще разберем какви са били „оригиналните“ заснети кадри.

The Idol” е създаден от Сам Левинсън, Ейбъл Тесфайе и Реза Фахим. В главните роли ще видим Тесфайе, Лили-Роуз Деп, Трой Сиван, Деби Райън, Рейчъл Сенот и Мелани Либърд.

Премиерна дата за момента не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *