Макар че в момента върви San Diego Comic Con (за пръв път от три години) и сякаш всички филмови новини са свързани със събитията там, все пак ден по-рано бяхме зарадвани от трейлър на нещо, което е много далеч от супергероите. Става дума за „Don’t Worry Darling“ („Не се тревожи, скъпа“) на Оливия Уайлд. Видяхме първата реклама още през май месец и въпреки че нямахме нужда от други, с удоволствие споделяме новия пълен трейлър – първо, защото ни показва страхотни неща и второ, защото просто е много добре направен, а и не издава прекалено много.

Припомняме, че действието на „Don’t Worry Darling“ се развия през 50-те и разказва за Алис – домакиня, която живее е идилично калифорнийско градче по средата на пустинята, специално изградено за мъжете, работещи по проект Виктори. Докато господата се занимават с топ секретния си проект, дамите трябва единствено да поддържат дома и себе си в перфектен вид и да намират с какво друго да си запълват времето. Алис и съпругът ѝ в началото изглеждат приказно щастливи и влюбени, но тя започва да подозира, че в градчето и в шефа на проекта има нещо гнило.

Историята звучи сравнително стандартна, но вижте трейлъра и ще разберете защо имаме истински високи очаквания за филма:

Безобразната красота и оригиналност на някои от кадрите, които виждаме, просто не могат да бъдат похвалени достатъчно. Виждаме (точно както трябва) само загатване за ненормалщината, която ще се отключи, за да накара Алис да подозира, че заобикалящата я утопия всъщност крие дълбоки тайни. Не знаем дали нещата, които тя вижда са някакви видения или пък метафори за влошаващо се ментално състояние, не знаем кое от кадрите е истина и кое – измама и нямаме търпение да разберем.

Невероятно впечатлени сме от това, колко добре изглежда трейлърът чисто визуално, а нямаме никакво съмнение, че актьорската игра във филма също ще е на ниво. Конкретно в тази реклама най-добро впечатление ни прави Крис Пайн (за разлика от участието му в „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“, което изглежда болезнено лошо), който с всяка изминала секунда става все по-страшен.

dont_worry_darling_xlg

Режисьор на „Don’t Worry Darling” („Не се тревожи, скъпа”) е Оливия Уайлд („Зубрачките“), а сценарият е дело на Кейти Силберман, по идея, разработена от нея и Шейн и Кери Ван Дайк. В главните роли са Флорънс Пю, Хари Стайлс, Крис Пайн, Джема Чан, Ник Крол, Оливия Уайлд, Кики Лейн, Дъглас Смит, Тимъти Симънс и др.

Премиерата на филма ще бъде на 23 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. В началото мислих да го гледам само заради Оливия Уайлд, но се вижда, че филма ще си има и качества 🙂