Уилям Бътлър е актьор и режисьор с изключително богата и пълноценна история щом стане дума за филмите на ужасите. Той е участвал под една или друга форма в някои от най-големите и популярни поредици като „Петък 13-ти”, „Кошмари на Елм Стрийт”, „Нощта на живите мъртви” и „Тексаското клане”, както и в по-нискобюджетни продукции като „Ghoulies” и „Watchers”.

Зад камерата, къде за съжаление, къде за радост, работи най-вече със студиото Full Moon Entertainment, които сме споменавали много пъти тук. Сега обаче ще ви представим най-новия му филм, който прилича на евтин рип-оф на „Power Rangers”, но с детегледачка в главната роля. Става дума за фантастичната комедия „My Babysitter the Super Hero”.

Вижте рекламата:

Един плюс в цялата работа е, че участва чудесния Джим О’Хеър, който зрителите най-добре познават като Джери от „Parks and Recreation”. Останалото ще оставим сами да прецените колко прилича на „Power Rangers” или не.

My Babysitter the Super Hero” е режисиран и написан от Уилям Бътлър. В ролята на агент Екшън влиза Мейли Фланаган. Освен вече споменатия Джим О’Хеър, компания ѝ правят още Мелиса Петерман, Мо Колинс, Алекс Скъби и други.

Филмът вече е наличен по дигиталните платформи.

wtfp20220606

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *