Вчера стартира събитието „Geeked Week“, по време на което Netflix представят реклами и любопитна информация за де що имат настоящи и предстоящи проекти. Изминалият ден беше посветен изцяло на сериалите и феновете успяха да се насладят на куп трейлъри (част от които ще се опитаме да представим през идните дни), като сред тях беше и първият истински тийзър на суперочакваната от нас фантастична хорър-мистерия „1899“, дело на създателите на страхотния „Dark“ Янте Фризе и Баран Бо Одар.

Ако сте пропуснали предишната ни новина за „1899“, включваща информация за сюжета, ранен тийзър, снимка на основните действащи лица и BTC кадри, или пък ако просто сте забравили, защото това беше преди малко повече от година, припомняме, че в центъра на историята е параход с мигранти, който напуска Лондон и стария континент и се отправя към Ню Йорк и Новия свят. Пасажерите, които са смесица от различни европейски националности и социален статус, са обединени от техните надежди и мечти за новия век и за бъдещето им. Когато те откриват друг кораб с мигранти, който се носи безконтролно по течението в открито море, тяхното пътешествие прави неочакван завой. Това, което те откриват на борда, превръща пътешествието им към обетованата земя в ужасяващ кошмар.

Вижте обещаващия официален тийзър.

Изглежда повече от прекрасно и нямаме търпение да се потопим в тази страховита мистерия – „Dark“ беше повече от прекрасен и засега нямаме причини да смятаме, че  „1899“ ще бъде по-лош. По адрес на историята, сигурни сме, че всеки момент ще завалят всякакви теории за това какво точно се случва на кораба, но едно е сигурно, този път няма да има пътуване във времето. В това ни убеждават Янте Фризе и Баран Бо Одар, които адресират точно този елемент, който е в основата на „Dark“.

Не обичаме да се повтаряме, наистина го ненавиждаме. Ще бъде истински пъзел за зрителите… Всички пасажери на кораба пътуват със своите тайни, които не искат да излизат наяве. Отново всичко е изградено като пъзел.

Предвид това, не смятаме да чоплим допълнително историята и да се задълбочаваме в рекламите – предпочитаме да се гмурнем в „1899“ без кой знае колко предварителна информация. Не че трейлърите на „Dark“, които гледахме бая внимателно, разкриха каквато и да е подробност, която да ни развали удоволствието от гледането после, но все пак.

Още веднъж, създатели на „1899“ са Янте Фризе и Баран Бо Одар („Dark“). В ролите са Емили Бийчъм, Анайрин Бернард, Андреас Пийчман, Мигел Бернардо, Мачей Мизиал, Лукас Лингард Тонесен, Розали Крейг, Клара Розагер, Мария Еруолтър, Ян Гаел, Матилде Оливър, Хосе Пиментао, Изабела Уей, Антон Лесър и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *