Напълно нормално е за проектите от Marvel Cinematic Universe да се обявяват месеци и години преди започването на продукцията, а в същото време тайните им да се пазят изненадващо успешно до появата на филмите в кината. Малко по малко обаче започва да излиза информация за един от по-далечните проекти от обичаната вселена – третият „Пазители на галактиката” на Джеймс Гън.

След скандалите, които се развиха около началото на продукцията с уволняването и новото наемане на Джеймс Гън, всъщност не бяхме чували нищо особено за проекта, който е приключил снимки миналия месец. Това все още е доста ранен етап за една такава продукция и филмът се очаква да излезе чак следващото лято, но затова пък започваме да получаваме първи обявления за новия кастинг, едно от които буквално ни е близко до дома.

Преди няколко дни Гън потвърди, че Мария Бакалова ще участва в засега неразкрита, но важна роля в третата част на поредицата му. Всички в България, естествено, познаваме Бакалова, след като тя стана първата ни сънародничка, номинирана за „Оскар“ за поддържащата си роля в „Borat Subsequent Moviefilm“. Тя избухна на холивудската сцена със страхотното си представяне там и оттогава получава различни покани основно за комедийни или жанрови роли като „The Bubble” на Джъд Апатау и предстоящия „Bodies Bodies Bodies“. Сега обаче без съмнение ще придобие съвсем ново ниво на слава, щом ще участва в Marvel филм, при това като част от една от най-обичаните поредици вътре във вселената.

Освен Бакалова, Гън наскоро обави, че към стандартния екип от завръщащи се Пазители, новите имена, които ще видим включват Уил Полтър като Адам Уорлок, който е важна част от комиксите. Полтър е един от много интересните млади актьори, а нетипичната му визия (особено веждите му) са повече от запомнящи се, заради което смятаме, че е правилен избор. Също така към проекта се включва Даниела Мелкиор, с която Гън работи по добре приетия „Отрядът самоубийци“ – тя играеше Цар Плъх 2.

Съмняваме се, че ще получим много подробности за необявените герои и сюжета на филма в скоро време, особено защото той по всяка вероятност зависи от събитията в „Тор: Любов и гръмотевици“, където Пазителите ще се появят, както вече знаем от трейлърите. Така или иначе събитията в най-скъпия сериал на планетата повече или по-малко зависят едни от други, така че няма да очакваме много подробности поне преди началото на следващата година. Дотогава обаче за щастие имаме много други проекти от вселената, към които да насочим нетърпението си.

Пазители на галактиката Vol. 3“ („Guardians of the Galaxy Vol. 3”) е написан и режисиран от Джеймс Гън. В главните роли ще видим Крис Прат, Зоуи Салдана, Брадли Купър, Дейв Батиста, Вин Дизел, Пом Клементиф, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Мария Бакалова, Уил Полтър и Даниела Мелкиор.

За момента премиерата е насрочена за 5 май 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тя избухна на холивудската сцена със страхотното си представяне…….

    АМА АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ!!!!…………… Пийте ги тез хапчета де….