Няколко забавни детайли откриваме в един нов трейлър, на който спряхме очи в онлайн пространството. Става дума за нов филм, написан и режисиран от Лена Дънам. Може и да не помните, но тя е авторът на един от изключително популярните сериали на НВО от времето преди стрийминг-платформите – „Girls“, стартирал преди десетилетие и привлякъл погледите на аудиторията към нейната изобретателност (благодарение на менторството на Джъд Апатоу) и към силното екранно присъствие на Адам Драйвър. И така – забавните детайли са свързани (отново!) с връчване на роля на секси-прелъстител на Джон Бърнтал, както и с появата на самата Дънам на екран, за което – признаваме ѝ го! – се изисква смелост.

Ето трейлъра на нейната нова комедийно-драматична история за порастване и сексуално „пробуждане“ „Sharp Stick“.

Световната премиера на „Sharp Stick“ е била преди няколко месеца в програмата на Сънданс, но очевидно тогава не направил достатъчно сериозно впечатление с провокативността на сложните теми, около които е изградена историята, пълна с автобиографични елементи. Главната роля е поверена на Кристин Фросет, която се превръща в чувствителната и наивна 26-годишна бавачка, която губи девствеността си от нейния работодател. В нейна сестра-инфлуенсър се превръща Тейлър Пейдж, а ролята на циничната им майка е поверена на страхотната Дженифър Дейсън Лий. Споменахме вече присъствието на Бърнтал, а в актьорския екип участват още Лука Сабат, Скот Спийдман, Ибън Мос-Бакрак и др.

Срещата на „Sharp Stick“ с широката публика ще стане постепенно – на 29 юли ще се появи на кино в Ню Йорк и Лос Анджелис, от 5 август ще бъде пуснат в салоните на цялата страна, а от 16 август Utopia Films ще го разпространи и в платформи за дигитален достъп. Ще ни е любопитно как ще се приеме нов филм на Лена Дънам, която е предвидила премиера и за комедийната си история „Catherine, Called Birdy“ по-късно през есента на 2022 година.

FV8gdaXWIAM2ATe

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *