Колкото и да се опитваме, на част от екипа ни е трудно (да не кажем – невъзможно) да възприемем Джон Бърнтал като атрактивен сексуален обект. Ясно е, че в поредицата „Американски жиголо“ („American Gigolo“) фокусът няма да бъде само върху отношенията между този конкретен мъж и жените, които го пожелаят, но въпреки това мисълта, че неволно ще го сравняваме с Ричард Гиър в едноименната 80-тарска класика на Пол Шрейдър, леко ни изправя на нокти.

Не че сме почитатели на Гиър, но може би сме свикнали с неговата… миловидност, докато Бърнтал си беше доста сериозно… животно в „Punisher“ в продължение на колкото сезона направиха Netflix. По какъв начин се трансформира усещането за този актьор в подготвяното предизвикателство на Showtime?! Ето трейлър.

Да наподобиш нечий перчем на старомодната прическа на мистър Гиър от преди n-на брой десетилетия не е трудно – вероятно ще бъде по-трудно да се събере сериозно количество публика за историята на Джулиан, който се опитва да пробие в секс-индустрията на Лос Анджелис. Тайната, която крие, включва известно количество години зад решетките за убийство, което той твърди, че не е извършил. Между ангажиментите, които трябва да изпълнява в различни спални, героят на Бърнтал ще се опита да възстанови отношенията със своята майка, както и да се помири с жената, която обича – бившата му партньорка Мишел (в ролята Гретхен Мол).

В актьорския екип на „Американски жиголо“ се включват още Роузи О’Донъл, Лизи Брошери, Лиланд Орсър, Лаура Лигуори, Уейн Брейди и др. Преди време работата по поредицата е била задържана поради обвинения за непристойно поведение без сексуален подтекст към Дейвид Холандер – шоурънър на сериала. Много е вероятно след неговото напускане ролята му да бъде поета от дългогодишния му партньор и един от изпълнителните продуценти – Дейвид Бар Кац.

Финансов гръб на проекта е осигурен от Paramount TV Studios, които работят заедно с Jerry Bruckheimer Television. Showtime се оказва перфектният дом за тази поредица, тъй като там липсват ограничения за детайлите, до които може да се влиза при представяне на криминални деяния. Пък и сексът, за който са се събрали всички, създавайки този своеобразен римейк на класическия филм, все пак не може да бъде „орязан“ или „загатнат“ – ще се изгуби привлекателността на термина „жиголо“.

Премиерна дата на „Американски жиголо“ („American Gigolo“) все още не е обявена – ще се ослушваме за ъпдейти по темата. А ако вкарат Бен Барнс и в тази игра – цена няма да имат!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *