Няма бъдеще за Арми Хамър! Странни шеги си прави съдбата с хората – хем те са наясно, че нищо не може да остане скрито – случка, постъпка, жест дори, особено във високо технологичното ни ежедневие, хем продължават да се опитват да минат „между капките“ и се надяват да им бъдат „простени“ разни „невинни“ прегрешения.

В печално известния случай с Арми Хамър ситуацията започва да се заформя като доста сериозна, защото няма изгледи той да се завърне в киното. Актьорът пропадна светкавично и надълбоко, след като през 2021 година към него бяха предявени обвинения за сексуален тормоз, принудителни BDSM-практики и канибализъм (!) и подозираме с основание, че – дори и да са обвинения, невъзможни да бъдат доказани, името му завинаги бе заличено от списъците на Холивуд. Междувременно Variety информираха, че ID и Discovery+ планират да направят документален филм, посветен на наследството във фамилията Хамър. Работното заглавие на проекта е „House Of Hammer“ и се очаква да бъдат проследени различни скандали, които „преследват пет поколения в това семейство“.

Всъщност дядото на Арми, на когото вероятно той е кръстен – Арманд Хамър, е бил сериозен нефтен магнат, начело на Occidental Petroleum и е поддържал тесни връзки с Русия, Близкия Изток и кралското семейство на Великобритания. Variety обръщат внимание на факта, че документалният филм ще изследва „една династия, чиито мъжки представители притежават и излагат на показ всички опустошителни последствия от придобитите и наследени привилегии.

Все още няма определена премиерна дата за предизвикателния „House Of Hammer, но ID и Discovery+ обещават и още „наслади“ за любителите на True Crime. Сред тях са проект, посветен на братята Менендес, филм, озаглавен „Who Killed Biggie And Tupac?“ и поредица „Who The (Bleep) Did I Marry?“, които трябва да се появят на екран до края на лятото. Ще бъде интересно, а за част от екипа ни вече е разочароващо ясно, че никога няма да видим продължението на така забавния „Мъжът от U.N.C.L.E.“…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Баси колко подлъгващо заглавие са избрали 😀 Първата ми асоциация беше коренно различна хаха 🙂