Първи поглед към „See How They Run” със Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди

от на 2022-06-15
 

Знаем, че ще прозвучи все едно се повтаряме, но и днес имаме да споделим вълнението си за изпълнен с талантливи актьори предстоящ филм, който ще разказва история за разследване на мистериозно убийство. Този път обаче не става дума за „Glass Onion: A Knives Out Mystery“, макар че днешният проект му отстъпва само по името на режисьора – актьорският талант даже бихме казали, че е на по-високо ниво.

Става дума за „See How They Run”, който сме споменавали още когато си нямаше заглавие, и в който абсолютните ни любимци Сам Рокуел и Сърша Ронан ще се съюзят, за да разкриват мистериозна серия от убийства в Лондон през 50-те години на миналия век. Рокуел и Ронан обаче са само върха на сладоледа. Вече знаем, че филмът включва още Дейвид Ойелоло, Ейдриън Броуди, Рут Уилсън и Харис Дикинсън.

По принцип жанрът така или иначе ни привлича, а става още по-любопитно, когато добавим епохата, в която се развива действието, както и това, че мистерията е поставена на фона на бляскавата лондонска театрална сцена. Припомняме, че историята ще разкаже за отчаян холивудски продуцент, който се опитва да превърне популярна театрална постановка във филм. Когато членове на продукцията започват да измират, измореният от живота инспектор Стопард (Рокуел) и натягащата се новобранка Стокър (Ронан) се озовават по средата на объркана мистерия, обхващаща артистичните среди, както и мръсните подземни сделки на града.

Вижте първите кадри, които показват страхотната визия на филма сега:

see-how-they-run-saoirse-ronan-sam-rockwell-1 see-how-they-run-adrien-brody-david-oyelowo-1 ezgif-5-1ed52eb794 see-how-they-run-ruth-wilson see-how-they-1 see-how-they-2 ezgif-5-4b23a7c582

Освен красотата на костюмите и дизайна на продукцията ни се струва, че има някакво чувство за хумор в цялата работа, което можем да усетим още от тези снимки. Не, че бихме върнали праволинейно и сериозно разследване на убийство, но ни се струва, че тук на показ ще бъде типичният английски, леко заядлив хумор, който оценяваме много високо. Единственото ни притеснение остава, че не познаваме екипа зад камера, но пък това в никой случай не е задължително минус – на новите хора винаги трябва да се дава шанс!

See How They Run” е режисиран от Том Джордж („This Country”) по сценарий на Марк Чапъл.

Премиерата е насрочена за 9 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ivcho
  2022-06-15 at 21:57

  Всеки филм има потенциал да не е хубав.Този не прави изключение.

  Отговор

  • Кирил
   2022-06-16 at 15:29

   Това твое прозрение/заключение се изтърка много отдавна, освежи си репертоара, ако е възможно.


Коментирайте