Не сме се съмнявали, че Amazon Studios ще бъдат повече от удовлетворени от договорката за дългогодишно партньорство, постигната с Никол Кидман – особено след супер-успеха на „Being The Ricardos“ на Арън Соркин (със „Златен Глобус“ и номинация за „Оскар“ за ролята на Люсил Бол).

Скоро в платформата се очаква „Expats“ по романа на Джанис Лий „The Expatriates“, в който Кидман участва в роля и като копродуцент, а според Deadline и нейният трети проект за Amazon вече е в подготвителна фаза. Той се нарича „Holland, Michigan“ – актрисата отново ще участва в него и ще го продуцира чрез своята компания „Blossom Films“.

Обещанието е историята да бъде трилър, композиран в традицията на филмите на Хичкок, а сюжетът ще се върти около тайните, които се крият в ежедневието на един привидно спокоен, малък град в Средния Запад. Сценарият е поверен на автора на „ManhuntАндрю Содроски, а режисьорската позиция се оказва резервирана за едно „свежо“ попълнение в екипа – Мими Кейв, която предизвика фурор в Сънданс със своя дебютен филм „Fresh“.

След като историята ще е изпълнена с нарежение, неразкрити престъпления и е привлякла вниманието на толкова много талантливи творци от различни поколения – сигурни сме, че резултатът ще бъде интересен и достоен за вниманието на публиката. Оставаме на линия за още новини по темата „Holland, Michigan“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *