Първи тийзър трейлър на „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“

от на 2022-05-23
 

През 2023 година е време за разплата. Време за „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“ („Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One“) В най-новия филм от поредицата, белязала не само шпионския екшън жанра, но и развлекателното кино като цяло, миналото се завръща и поставя Итън Хън пред дилема със смъртоносни последици – дилема, която отпраща него и екипа му на най-опасната им мисия до момента, а успехът или провалът ѝ ще предреши, кой контролира истината и представата за „добро и лошо“ за векове наред. Залогът е самото бъдеще.

В ролята на супершпионина Хънт се завръща неуморният Том Круз, а първият експлозивен трейлър на „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа е вече факт и само загатва за това, което ни очаква като история и каскади. Вижте.

Като за тийзър, супер. Огромни фенове сме на поредицата и множеството препратки (и визуални и като герои и история) към старите филми, особено към първия на Барйън Де Палма, който за нас и до днес остава най-добрия, ни надъхва ужасно много. Том Круз и ненормалните му изпълнения няма какво да ги коментираме – да е жив и здрав и да може да ни радва още дълго с лудостата си. Нямаме търпение за по-пълен трейлър за да раберем някакви подробносто за сюжета.

MI7_poster

Режисьор и сценарист на „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“ („Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One“) е Кристофър МакКуори („Обичайните заподозрени“, „Мисията невъзможна: Разпад“), по телевизионния сериал, създаден от Брус Гелър. В ролите са Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Хенри Черни, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид и др.

Премиерата е на 14 юли 2023.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Rockfan
  2022-05-23 at 16:42

  Определено очаквам филма с интерес! И за мен първата „Мисия“ , с която започна всичко преди над 20 години си остава най-добрата.

  Отговор

 • X-Force
  2022-05-23 at 17:44

  Кристофър МакКуори и Брад Бърд правят първия да изглежда като демо версия – и тук не говоря само за каскади. История, герои, визия … Фен съм на оригинала, но да е най-добрият? Твърдо не в моя бележник. Нямам търпение за този, но ако трябва да съм честен – показва твърде много и то доста рано преди премиерата. Да не говорим, че e странно да пуснеш трейлър за филм с Том Круз в седмицата, в която излиза Топ Гън. Абсолютна лудост от маркетингова гледна точка, но все тая. Ще ги гледаме и двата :)

  Отговор

 • Armadillo
  2022-05-24 at 02:06

  X-Force, не се форсвай толкова.Ти да си чувал, че нещата се развиват с течение на времето.Много ясно, че ще има друга визия… 2022 сме алооо.Ти какво очакваш, киното да тъпче на едно място….. първата Мисия си беше Топ и така ще си остане.Това не прави последните по-слаби, ако ме разбираш.

  Отговор

 • Ран
  2022-05-24 at 08:28

  1 и 4(Фантом) са ми любимите “Мисии”, а 2-ката сякаш е най-мъчна за гледане. Поне според мен

  Отговор

 • kikogod
  2022-05-24 at 11:58

  2 също си има достойнства, въпреки, че е най-слабия определено. Но пък си е уникален творчески почерк на Ву, при все, че стила му е заседнал някъде назад в 90-те 😀 За мен топа е Гоуст Протокол. Просто Макуори вдигна летвата ненормално високо. Сцената в операта е образец как се снима кино и трябва да се преподава. Тогава се „запознах“ за пръв път и с Ребека Фъргюсън, която след тоя филм ми стана може би любимата актриса в момента!

  Отговор

  • X-Force
   2022-05-24 at 15:09

   Искаш да кажеш Rogue Nation? Ghost Protocol е на Брад Бърд и за мен си остава най-добрата мисия до момента, плътно следван от Rogue Nation 🙂


 • Riddick
  2022-05-24 at 14:07

  Аз си харесвам двойката, забавна ми е, и както колегата горе спомена, обогатява вселаната MI с почерка на Ву.
  А и заради нея имаме най-добрия Wolverine – Хю Джакман :)

  Отговор

 • Ivcho
  2022-05-25 at 11:00

  Очевидно това ще е последната мисия на другаря Хънт.
  Да залагане кой ще е наследникът му и дали ще има вагина.

  Отговор

  • X-Force
   2022-05-25 at 20:07

   Ако Ребека Фъргюсън поеме щафетата въобще няма да се оплача 😀


Коментирайте