Джордж Харди е име, което всеки хорър фен знае поне малко, защото човекът дебютира през 1990 година с ужасния, но придобил култов статус „Troll 2”. След това спря да играе за цели седемнадесет години. Най-вероятно хората да могат да забравят за участието му там. Все пак през последните няколко години Харди се завърна към малкия и голям екран и има няколко филма зад гърба си.

Днес ще си говорим за изключително противния като идея и концепция „Cyst” на Тайлър Ръсел („Texas Cotton”, отново с Джордж Харди). Вижте новата реклама по случай предстоящото му излизане по дигиталните платформи през юни.

Cyst” разказва за брилянтен пластичен хирург (Харди), който е изобретил машина за безпрецедентно отстраняване на кисти. Той няма да се спре пред нищо да патентова своето изобретение, за да може да го използва върху пациентите си. Сестрата, която работи за него, обаче е на друго мнение и силно го съветва да не го прави. Двамата стигат до физическа разправа, което води до повреждане на машината и превръщане на кистата на пациент в ужасно чудовище. Сега те ще трябва да се борят за живота си и да сложат край на това недоразумение.

Cyst” е режисиран от Тайлър Ръсел по негов и на Алън Силвърман сценарий. В ролите ще видим Джордж Харди, Ева Хаберман, Грег Сестеро и други.

Филмът ще се появи по дигиталните платформи на 21 юни.

cystposter20220425

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Гледах го преди време. Чудесни практически ефекти и доста гнусотии. Чийзи откъм сюжет, но то е с цел да прави омаж на хорърите от 80-те. Препоръчвам само за търсачи на подобни gore-gems. 🙂