Ненадминатата ни любимка Кейт Уинслет е намерила новата си роля, която, освен всичко друго, вероятно ще имаме възможността да видим преди другите й проекти, за които сме говорили, като „Lee” и може би дори преди „Аватар 2“.

Уинслет ще се включи като една от участничките в английската антология „I Am…”, създадена от сценарист-режисьора Доминик Савидж. Всеки сезон на поредицата е съставен от три „епизода“ с дължината на пълнометражни филми и всеки от тях е кръстен на своята главна героиня („I Am Victoria”, „I Am Kirsty” и т.н.), всяка със своята различна история и борба. В главните роли Савидж винаги наема отлична английска актриса, като досега участничките са прекрасни дами като Джема Чан, Саманта Мортън, Съран Джоунс и Летиша Райт – всичките чудесни, но каквото и да си говорим, Кейт Уинслет е на съвсем друго ниво.

Всеки от отделните епизоди на „I Am…” е режисиран от Савидж, но отделните истории се развиват с помощта на главните актриси, които са свободни до голяма степен да импровизират с диалога, което им предоставя много възможности да се развихрят. В последствие те получават и кредит като сценаристи. За Уинслет специално ще има и допълнителен бонус за участието й – тя ще играе заедно с дъщеря си Миа Трийпълторн.

Ето какво казва Кейт Уинслет за решението си да се включи в антологията:

Винаги съм се възхищавала на работата на Доминик и по-специално на неговата отдаденост да разказва истински истории. Британската телевизия в момента е в зенита си и за мен е голямо вълнение и чест да се включа в тази общност, особено сега.

Самият Доминик Савидж пък от своя страна казва:

Кейт е такава легенда, такъв невероятен и върховен арктьорски талант, нямам търпение да започнем да снимаме тази уникална и важна история, която създадохме заедно.

I Am…” е създаден, написан и режисиран от Доминик Савидж („The Escape”). Допълнителен кастинг за епизода на Кейт Уинслет за момента не е обявен, но се знае, че заглавието му ще бъде „I Am Ruth”.

Очаква се снимките да започнат в края на април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *