Радваме се, когато попаднем на „old school” трилър, каквито сякаш вече не се правят често – такъв, който няма да разчита толкова на експлозии и преследвания с коли (макар че нямаме против да има по малко и от тях), а по-скоро на напрегната игра на котка и мишка, надхитряването между героите и разследването на мистерии.

Затова и смятаме, че предстоящия „All The Old Knives” би могъл да ни предложи точно това, от което имаме нужда. Още когато беше обявен проектът, концепцията и актьорския дует Крис Пайн и Танди Нютън ни се сториха като обещаваща комбинация. Сега вече имаме и трейлър, както и подробности за останалия актьорски състав, в който откриваме страхотните ветерани Лорънс Фишбърн и Джонатан Прайс – и двамата сериозно подобрение за всеки един проект, към който се присъединяват.

Ще припомним, че „All The Old Knives” разказва историята на бивши любовници, един от които е екс-шпионин, а другия – настоящ. Героят на Пайн е извикан от стария си шеф в ЦРУ да разследва мисия на офиса на агенцията във Виена, която се е провалила толкова грандиозно, че е коствала животите на 100 души, заради което шпионите, като типично подозрителни същества, предполагат, че имат къртица в редиците си. Настоящите шпиони обаче, сред които героите на Нютън и Прайс, няма да се дадат толкова лесно да бъдат обвинявани в предателство.

Вижте трейлъра сега:

Харесва ни това, че „All The Old Knives” изглежда зрял, а не като за тийнейджъри – със сложна история за отношенията между двама души и със сериозна шпионска мистерия, а не от тези, които се решават с престрелки. Винаги сме навити да гледаме как някой навързва уликите, които открива, а пък още повече в шпионския жанр, където тайните и лъжите дебнат зад всеки ъгъл.

all-the-old-knives-poster-20220309

All The Old Knives” е режисиран от Янус Метц („Borg vs McEnroe”, „ZeroZeroZero”) и написан от Олен Стайнхауер („Berlin Station”), който адаптира собствения си роман. В главните роли са Крис Пайн, Тандиуе Нютън, Лорънс Фишбърн и Джонатан Прайс.

Премиерата ще бъде едновременно в кината в САЩ и в платформата Amazon Prime на 8 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *