Годзила и Кинг Конг ще се завърнат във все още неозаглавено продължение на хита от миналата година „Годзила срещу Конг”. Филмът на Адам Уингард, учудващо за мнозина, сред които и ние, успя да пожъне неочаквано огромно количество положителни ревюта и коментари. Освен това постави няколко рекорда в разгара на пандемичната обстановка.

След неособено задоволителните резултати на своя предшественик „Годзила: Кралят на чудовищата“, „Годзила срещу Конг” не само успя да изненада своите създатели, но и донесе малко под петстотин милиона приходи в международен мащаб. При бюджет от 160 милиона долара не е нужно да се чудите защо продължение е било одобрено доста бързо.

Първоначалните планове на Legendary бяха тяхната MonsterVerse да приключи с този филм, но желязото се кове докато е горещо, както се казва, и Warner със сигурност ще се възползват максимално. Самият Адам Уингард сподели, че с радост би се завърнал към тази вселена, защото има още какво да се разкаже. Ето какво още споделя той:

Мисля, че има още интересни истории, които да покажем с отправната точка, която избрахме в „Годзила срещу Конг” и кухата Земя. Това е предисторията на нашата планета. Времената, в които са се появили и са живели Титаните. Разкриваме част от мистерията, но ми се иска да успеем и да разгадем тази мистерия. Да отнесем нещата до следващото ниво.

Снимките  на „Годзила срещу Конг 2” трябва да започнат по-късно тази година в Австралия, но на този етап няма информация за сюжета. Припомняме ви, че вече тече подготовката по сериал, които ще се фокусира върху организацията Монарх, а също така миналата година беше потвърдено, че Уингард ще се завърне като режисьор на следващ филм във вселената. Тогавашните спекулации бяха, че фокусът ще е върху версия на „Son of Kong”, но, разбира се, както става с подобни слухове, все още нищо не е потвърдено. Ние със сигурност ще следим за бъдещо развитие по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ужасни последни два филма, този ще е подобен кич, нищо общо с Годзилата с Браян Кранстън!