Питър Фарели
Питър Фарели

The Greatest Beer Run Ever“ е доста любопитен проект, който следим от няколко години, и се радваме, че най-накрая достигаме до момента с първия (макар и скромен) рекламен материал, доказващ, че продукцията се реализира, а не се е разпаднала както много други проекти, за които сме писали.

Припомняме, че „The Greatest Beer Run Ever“ е дело на носителя на „Оскар“ Питър Фарели (боже, никога няма да свикнем с това), адаптация е на книгата „The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War” на Дж. Т. Молой и Джон „Чики” Донахю и разказва истинската история на Донахю, който през 1967 година напуска Ню Йорк с идеята да открие приятелите си от детството, които са в армията, и да сподели по няколко бири с тях… докато те воюват във Виетнам.

В „The Greatest Beer Run Ever“ ролята на Чики Донахю се изпълнява от Зак Ефрон и именно него откриваме на първия официален кадър от филма. Вижте.

bum-20220309

На този етап няма какво да коментираме – ще изчакаме първия трейлър, за да придобием някаква представа за формата, стила и атмосферата на филма. Въпреки че вероятно ще е най-малкото тонално по-различен от „Зелената книга“, очакваме „The Greatest Beer Run Ever“ да е също толкова непретенциозен и приятен за гледане. Ако подходът е правилен, може да се получи наистина забавен и трогателен филм. Стискаме палци, защото историята си заслужава.

Отбелязваме, че към Зак Ефрон и Ръсел Кроу, който замени Виго Моретенсен, в актьорския състав се присъединяват Бил Мъри, Джейк Пикинг, Уил Роп, Арчи Рено, Руби Ашбърн, Кайл Алън, Мат Куук и др.

Режисьор е Питър Фарели („От глупав по-глупав“, „Зелената книга“), който е сценарист наравно с Брайън Хюс Къри („Зелената книга“) и Пийт Джоунс („Stolen Summer“). Продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър, Джейк Майърс и Андрю Мускато.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *