Излезе първият трейлър на дългоочаквания мини-сериал на HBO Max – „The Staircase”, в който ще видим Колин Фърт като обвинения в хладнокръвното убийство на съпругата си Майкъл Питърсън.

Това е един от високопрофилните телевизионни проекти, които ще разкажат драматизираната история, адаптирана от истинско престъпление, каквито в момента в различните медии има безброй. Интересното в този случай е, че за това семейство и тяхната трагедия вече е направена една документална поредица, която (най-важното) започва да се снима още по време на разследването. От тук започват и някои от най-интересните въпроси – защо този мъж се е загрижил повече за това, което екипа документалисти ще открие за миналото му, отколкото за това да се оневини в настоящето?

Вижте трейлъра сега:

Невероятно сме развълнувани за тази роля на Колин Фърт. Той основно играе герои, които се връзват с джентълменския му имидж и ще ни е изключително интересно да го видим като съмнителен богаташ от Северна Каролина. Тони Колет, разбира се, винаги е съкровище, а тук има интересната задача да бъде едновременно по-подозрителна, отколкото повечето хора предполагат, но и също така да покаже защо е била дълго време влюбена и женена за някой, на когото изглежда не му е много чиста работата.

Поддържащите персонажи също са голяма причина за вълнението ни и то най-вече заради страхотния актьорски екип, събран да ги изиграе. Трейлърът най-вече набляга (разбираемо) върху Фърт и Колет, но виждаме любимеца ни Майкъл Стулбарг, който изглежда ще бъде един от хората, които наистина разбират кой е Майкъл Питърсън. С неговата способност да играе всякакви герои обаче за сега не можем да преценим дали ще е симпатично присъствие или някакъв тип зловреден съучастник.

The Staircase” е продуциран и написан от шоурънърите Маги Кон и Антонио Кампос, който също така режисира шест от осемте епизода. Другите два са поверени на Лий Джаниак („Fear Street”). Актьорският екип включва Колин Фърт, Тони Колет, Жулиет Бинош, Майкъл Стулбарг, Дейн ДеХаан, Софи Търнър, Одеса Йънг, Патрик Шварценегер, Роузмари ДеУит, Паркър Поузи и Джоъл Макинън Милър.

Премиерата ще бъде на 5 май в HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *