The Cursed” най-вероятно е заглавие, за което много малко хора са чували. Причината за това не е защото продукцията е била в тайна до този момент или не е имало никакъв медиен интерес. Просто всички знаеха „The Cursed” под заглавието „Eight For Silver”, с което той дебютира миналата година на фестивала в Сънданс. За съжаление, първоначалните отзиви от тази първа прожекция са били повече от негативни. Това принуждава режисьора Шон Елис да предприеме мерки, с които поне малко да подобри крайния продукт.

Година по-късно получаваме „The Cursed”. Филмът е претърпял сериозна преработка, най-вече в специалните ефекти и фокуса на историята. Ето какво споделя самият режисьор:

Използвахме възможността да освежим филма с обновен саундтрак от Лорн Балф. Подобрихме огромна част от специалните ефекти и върнахме много от оригиналните такива на камерата. Също така се фокусирахме върху части от историята, които отдават почит на невероятното разнообразие от слоеве в този хорър жанр.

Вижте и новата реклама:

Признаваме си, че изглежда доста интригуващо и със сигурност ще му хвърлим едно око като се появи по-късно през месеца. Фенове сме на мрачните тонове и готически аспекти на подобен род ужаси. Искрено се надяваме, че, макар да борави с познати и използвани до смърт тропи, филмът ще успее да покаже нещо кърваво и стряскащо.

Ето и официалното описание на „The Cursed”:

В края на деветнадесети век млад мъж посещава малко селце, за да разследва убийство, за което се предполага, че е дело на диво животно. Постепенно обаче разплита мрежа от тайни, за които се крие много по-зловеща сила, държаща всички жители в желязната си хватка.

Вижте и официалния плакат:

the-cursed-poster-2620220202

The Cursed” е режисиран и написан от Шон Елис. В ролите ще видим Бойд Холбрук, Кели Райли, Алистър Петри, Роксан Дюран, Найджъл Бетс, Стюарт Боумън, Саймън Кунс и други.

Премиерата е насрочена за 18 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *